Vill du arbeta som vikarie hos oss?

Vi söker personer med erfarenhet från förskola, pedagogisk utbildning eller utbildninginom något av våra profilområden. Vi uppskattar även normkreativitet och HBTQ-kompetens då Vildrosen arbetar aktivt med att vara en trygg plats för både vuxna och barn.

Innan anställning krävs uppvisande av belastningsregisterutdrag. Har du inte redan ett beställer du ett från Rikspolisstyrelsen. Här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/

På Vildrosen får du chansen att arbeta med kompetenta, engagerade och erfarna pedagoger. Som pedagog befinner du dig nära barnen när de leker, lär och utforskar både utomhus och inomhus. Alla barn ska få chansen att höras och synas, men också få lyssna på och se varandra. Vi söker därför dig som är en trygg vuxen, en som både vågar ta initiativ och sätta gränser.

Som vikarie är det viktigt att du har lätt att samarbeta med de andra pedagogerna och att sätta dig in i förskolans nuvarande rutiner, för att på sikt få större ansvar och inflytande över verksamheten. Vi hoppas på långsiktiga relationer med våra vikarier och du får gärna ha en annan sysselsättning parallellt med ditt vikarierande hos oss då antalet timmar kan variera ganska mycket.

Bifoga ett cv och en kort presentation om varför du vill jobba på Vildrosen.

Skicka in din ansökan till ansokan@vildrosen.nu